Guide mäklare - Karlstad

ERA Mäklarna i Karlstadlogo ERA Mäklarna i Karlstad

Företagsnamn:ERA Mäklarna i Karlstad
Gatuadress: Våxnäs Centrum, Petersbergsgatan 11
Postnummer: 650 02
Ort: KARLSTAD
Telefon: 054-564790
Hemsida:ERA Mäklarna i Karlstad


Presentation: ERA Mäklarna i Karlstad

Välkommen till ERA®Mäklarna i Karlstad

ERA har funnits i Karlstadregionen sedan hösten 2002, då vi efter nästan 25år i en annan mäklarorganistion bestämde oss för att "byta skylt". ERA är en världsomspännande organisation med kontor i över 30 länder, det innebär att vi tar del av och använder väl fungerande idéer kring fastighetsförmedling från jordens alla hörn. Vår ambition på ERA Mäklarna är att vara ett självklart alternativ som alltid ska finnas med i diskussionen då du ska välja mäklare.

Vår affärsidé är enkel -nöjda kunder ger fler kunder!

Vi på ERA har alla olika bakgrund, men med samma mål; Erbjuda er en mäklartjänst utöver det vanliga. Detta är möjligt med vår breda erfarenhet, teoretiskt likväl som praktisk. Men framför allt tack vare vårt genomtänkta mäklarkoncept, för säljare och köpare. Detta koncept har utvecklats sedan 1973 och gjort ERA till en av världen största mäklarkedjor.

Ska du sälja din bostad? Vi ger dig en kostnadsfri och förutsättningslös genomgång av allt du kan vinna genom att anlita en ERA mäklare.

VI HJÄLPER DIG ATT SÄLJA DIN BOSTAD

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?

webbplats ERA Mäklarna i Karlstad